evolutiondesign
 
WebdesignMediendesignReferenzenKontakt Information
Anforderung
Impressum
AGB

 
Anforderung Support
 

ВАШИОТ НОВ ИЗГЛЕД

Зошто да бидете наш клиент?                

1. UPDATE СЕРВИС ИНКЛУЗИВНО

По завршувањето на вашиот веб сајт, ние не ве оставаме сами. Вашиот сајт редовно ќе биде редовно тестиран на функционалност и одржуван.

UPDATE СЕРВИС во детали:

  • Вашиот веб сајт ќе биде редовно ажуриран и проверуван на функционалноста бесплатно
  • Угледот на вашата компанија победува со нашиот современ дизајн
  • Висок квалитет по европски стандарди
  • Ние ви помагаме во оптимириње за пребарувачките машини како: Google, Yahoo, Bing

 

2. Маркетинг филозофија

Вашата компанија добива во популарност и потенцијални клиенти,  бидејќи вашиот веб сајт преку нашата специјална програма може лесно да се најде на интернет и дизајнот на веб сајтот е привлечен и лесен за користење!

МАРКЕТИНГ ФИЛОЗОФИЈА во детали: 

  • Corporate Design: на Ваше барање, ние создаваме целокупен концепт на дизајнот (лого, визит карта, меморандуми, презентација - профил на компанијата) во истиот стил, во дигитална форма
  • Corporate Identity: ние сме посветени да обезбедиме атрактивен дизајн за вашата компанија. Ние на веб сајтот имплементираме програмирање на т.н. Meta Tags / Keywords кои имаат ефект во брзото и директно пронаоѓање на сајтот на интернет пребарувачите.
  • Corporate Image: ние се грижиме вашата компанија да добие соодветен, професионален авторитет и стил.

 

 

КОИ ИНФОРМАЦИИ ТРЕБА ДА ГИ ИМАТЕ ПОДГОТВЕНО ЗА НОВ ВЕБ САЈТ?

1. Како и какав domain (www.именасајтот) ќе ви треба?

2. Каква навигација (Navibuttons) или sitemap треба да има вашиот сајт? (Navibuttons = 1. Старт 2. Услуги 3. Продукти 4. Контакт ...)

3. Колку e-mail адреси Ви се потребни?

4. Кои технички спецификации сакате да ги имате ? Пр. Webshop, Музика, Филм, Datebase, Книга за гости, Фото галерија, Kontakt form итн.

5. Податоци за компанијата како Адреса, Контакт, E-mails, Трговски регистар и правни информации (Импресум).

6. Дали има ваши сопствени слики, логоа, информации кои сакате да ги има на вашиот веб сајт?

Забелешка: Вашите слики да се со висока резолуција мин. 800х600 предуслов. Содржината (текст) и вашите логоа кој ќе се користат на веб сајтот треба да ги обезбедите во дигитална форма.

Дополнителна опција: Дали сакате во склоп на веб сајтот Corporate design кој вклучува 1 x Веб сајт, 1 x Лого, 1 x Презентација, 1 x Дизајн на визит карта, 1 x празен документ?

 

Овие први информации се доволни за една бесплатна понуда без обврзување?

 

Anfrage

 
nach oben